Автор
Весела Георгиева

Красивата дъщеря на Андрей Слабаков в люта битка с ковид

Красивата Йоанна, дъщерята на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, е наследила характера на баща си - не се дава лесно и се бори докрай за каузи, които смята за добри.

Завършилата медицина наследничка на артистичното семейство работи усилено за овладяването на пандемията у нас. А родителите ѝ могат да се гордеят с нея, коментират познати.

Йоанна е силно ангажирана с лечението и овладяването на пандемията у нас, пише "Марица". Тя чете упорито различни статии, публикува в социалните си профили интересни четива и заключения.

View post on Instagram
 

Брюнетката членува в няколко групи, където се задават различни въпроси и се търсят съвети, а тя помага с професионално мнение и подробни обяснения.

View post on Instagram
 

Иначе като всяко красиво момиче Йоанна обича да публикува свои селфита, на които изглежда наистина неустоимо. Мнозина коментират, че освен физиката на майка си и характера на баща си, е наследила и таланта им. И ако не в медицината, със сигурност би блеснала на сцената. Тя обаче неведнъж е казвала, че има страхотна сценична треска и не става за актриса...