За третата бременност на Емилия се говори от месеци насам, въпреки че самата фолкдива нито е отрекла, нито е потвърдила информацията, че очаква трета рожба. Но от думите, с които коментира пълното си отсъствие от сцената, а и от социалните мрежи и всякакви публични събития, ясно насочват феновете ѝ към мисълта, че наистина е бременна.

Говори се, че певицата е в началото на 7-и месец и е безкрайно щастлива от факта, че ще дари Жорж Башур с наследник. Тя обаче упорито крие този факт и до днес никой не знаеше защо. Появи се информация обаче, че причината да си мълчи за бременността и да я пази в толкова дълбока тайна е, че е тежка и рискова. И че това не е първият път, в който Емилия е бременна от Башур.

View post on Instagram
 

От неизвестни източници стана ясно, че певицата има 3 аборта от връзката си с Коко Динев, преди да роди първородния си син Иван през 2008 г.. При това тя се е решила на тази стъпка, защото лекари я предупредили, че е възможно да не може да забременее, ако направи и четвърти аборт.

Говори се също така, че Емилия е била бременна за последно през 2018 г., но жестоката катастрофа, в която загина синът на Башур, Феди, е предизвикала спонтанен аборт. Стана ясно, че тогава певицата е отишла на погребението на момчето бременна, но малко след това, заради стреса и мъката, е пометнала.

View post on Instagram
 

Ето защо през последните месеци Емилия не се появява никъде и дори не споделя нови снимки в социалните мрежи.

Четете още: Ексклузивно: Камелия призна дали е бременна (снимки)