Автор
Пепа Попова - Пепита

Хари Стайлс позира с корсет, пола и цилиндър и доказва, че е модна звезда

27-годишният Хари Стайлс очевидно е една от онези звезди, които са готови за модни експерименти и които без проблеми разбиват и най-големите прегради и стени по отношение на стила и облеклото.
Миналата година той стана първият мъж на корицата на Vogue и се появи там с рокля, тази година на Хелоуин впечатли всички с образа си на Дороти от „Магьосникът от Оз“. А сега с новата си фотосесия за Dazed надминава всичко до момента. Певецът отново пробва голямо разнообразие от тоалети. От архивния вълнен костюм с пола на Jean Paul Gaultier до корсета на John Galliano, от glam rock Gucci визията до психеделичната геометрия на Prada, от магьосника в пелерина Balenciaga до класическия американски филмов върху мотоциклет – галерията със снимки се оказа доста впечатляваща.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


"Забавно е, защото не мисля за себе си като за модна икона", - скромно отбелязва Хари, който обаче спокойно може да се нарече един от основните посланици на андрогинната мода.
Да се пробва в нещо ново обаче явно му харесва. Стайлс, който днес е добре познат на всички като актьор, призна, че обича да предизвиква себе си по отношение на кариерата си.

"Обичам да предизвиквам себе си и да правя нещо необичайно, а киното определено е това, което е най-отдалечено от зоната ми на комфорт. Идвам от музиката и до известна степен съм в зоната си на комфорт там. Но аз съм нов в киното. Имам чувството, че съм научил много и че много имам да уча... Целият живот е училище", – казва Стайлс.

Тук е мястото да припомним, че той вече има роли във филмите "Дюнкерк" и "Вечните". Очаква се скоро да излязат филмите "Моят полицай" и "Не се притеснявай, скъпа". По време на снимките на последния тръгнаха слухове за романс на Стайлс с Оливия Уайлд, която режисира филма. Но самият Хари не е привърженик да коментира личния си живот.

Винаги съм се опитвал да разделя личния си живот от работата, – призна певицата.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram