Ах, тази Нина Добрев! Защо актрисата направи смешна физиономия на феновете (Снимки)

Нина Добрев развесели последователите си в социалните мрежи със снимки, разкриващи комедийния ѝ талант.

На забавните кадри канадската актриса с български корени и колегата ѝ Адам Дивайн правят смешни физиономии - намек, с който двамата актьори подсещат за снимките на новия им съвместен предстоящ филм на на Нетликс - The out laws.

View post on Instagram
 

"Очаквания срещу реалност. Приемаме снимането на комедия много сериозно", е написала Добрев към кадрите.

На снимките тя е с прибрана назад коса, окичена с червена бандана, която открива още повече лицето ѝ и всяка мимика по него.

Към момента датата на премиерата на The Out-Laws все още не е ясна, но се очаква продукцията да тръгне по екраните следващата година. Във филма, освен с Адам Дивайн, Нина Добрев ще си партнира и с друга голяма звезда като Пиърс Броснан.

По-рано този месец пък нашето момиче се похвали и с новината, че ще направи дебюта си като режисьор! Става дума за късометражен филм, проследяващ историята за един ден на майка и син, прекаран в парка. Продукцията със заглавие The One е психологически трилър и ще се състезава във филмовия фестивал в Савана.

А ние стискаме палци на Нина и ѝ желаем още по-голям успех не само на актьорското, но и на режисьорското поприще.

Що се отнася до личния ѝ живот, Добрев определено е извадила късмет с мъж като олимпийския шампион Шон Уайт, с когото Нина споделя любовта си вече повече от година. 35-годишният сноубордист наското трогна сърцето на любимата си, като заяви в интервю пред сп. People, че "Нина е невероятна. Влияе ми много добре. Тя не само има собствено шоу, собствен свят, занимава се с различни други компании, продуцира филми. Но и ме кара да спазвам същите високи стандарти".

View post on Instagram
 

Четете още: Скандална е! Кендал Дженър се появи полугола на сватбата на своя приятелка