Автор
Весела Георгиева

Вечно млади? Възможно е, ако сте се родили точно в определен момент!

Астролозите са установили кои от представителите на зодиака остават вечно млади през целия си живот. Вижте дали сте сред тях...

Козирог

Благодарение на своя покровител Сатурн, Козирозите сякаш забавят хода на времето. Дори нещо повече - представителите на тази зодия сякаш са в разцвета си именно в зряла възраст и с годините стават все по-хубави.

Водолей

Ценители на свободата и спонтанността, Водолеите винаги младеят. Казват, че се дължи на вътрешната им нагласа. Положителният подход към живота, хуморът и усмивката ги карат буквално да излъчват свежест отвътре.

Дева

Тези представители на зодиака са обсебени от контрола, включително над телата си. Девите се чувстват най-добре, когато телата им са силни и пъргави, кожата им е сияйна и копринена, а здравето им съответства на външния вид. Полагат много усилия в грижата за себе си и резултатът от тези усилия им помага да изглеждат млади дълги години.

Овен

Огненият Овен винаги бърза и изглежда като вечното дете. За разлика от Козирозите, които забавят хода на времето, Овните изглежда изпреварват времето и дори в напреднала възраст не губят любопитството си.