Григор Димитров и Лолита разпускат на една от най-луксозните райски дестинации в света (Снимки)

Въпреки че Григор Димитров не е от знаменитостите, които обичат често да правят личния си живот публично достояние, има моменти, в които първата ракета отпуска душа и споделя мило и драго мигове от свободното си време.

Тенис звездата и любимата му - милиардерската наследница Лолита Осипова, се наслаждават на слънчевата идилия на екзотичния остров Некер - собственост на бизнесмена Ричард Брансън.

View post on Instagram
 


Там те са за десетото издание на ежегодния благотворителен турнир за професионалисти и аматьори "Necker Cup", в който нашият спортист взема участие за втори път. А времето, в което не е на корта, той успява да оползотвори в разтоварващи разходки из красивите забележителности на острова.

Въпреки че Димитров и Осипова не са заедно на снимките, които са споделили на профилите си в Инстаграм, от заглавието над тях става ясно, че двойката е там заедно.

View post on Instagram
 


Този удивителен къс от рая носи името на командира на холандския ескадрон от 17-и век Йоханес де Некер по време на колонизацията. Било е необитаемо до края на 20-и век, като през 1978 г. бива купено от основателя на империята Virgin, похарчил сумата от 180 хиляди долара за него. Само за три години той го преобразява изцяло, превръщайки го в притегателен център за известните личности, търсещи луксозна, но спокойна дестинация за отдих.



В красивите вили, предоставящи 360-градусова панорамна гледка към Карибско море, през годините са отсядали имена като Барак и Мишел Обама, Марая Кери, Нелсън Мендела, Кейт Мос и други, които са напълно способни да се разделят с 4 300 долара за нощувка, или 78 хил. долара дневен наем за целия остров.

Григор и Лолита обаче са специални гости на британеца, поради което не им се е наложило да платят и цент за пребиваването си там, макар че за тях цената едва ли би им излязла особено солено.

От кадрите, които хасковлията е публикувал в социалната мрежа, се вижда, че е намерил време да се разходи по плажната ивица и да посъбере някой и друг тен под слънчевите лъчи на Некер.



Дъщерята на руския олигарх Елдар Османов сподели не по-малко великолепни снимки от острова. На една от тях красавицата е приклекнала на пясъчния бряг в непосредствена близост до огромна костенурка, а на друга показва как два котешки лемура са нахлули на тенис корта.

Четете още: Мъжът на Сашка Васева отговори на обвиненията на сина ѝ