Има мъже, които просто надушват всяка необвързана жена. Тук обаче няма да говорим за тях, а за признаците, с които волно или неволно сами показваме, че все още не сме срещнали своята половинка.

За всички е известно, че една свободна жена разполага с много повече време и ресурс за всякакъв тип разкрасителни процедури. Да истина е, че някои от дамите може да се занемарят, ако са сами, но в повечето случаи ако все още търсим мъжа на животa си, е по-вероятно да полагаме грижи за външния си вид.

Червено червило

Червеното червило е недвусмислен знак, с който показваме, че сме сами. Не че няма омъжени жени, които носят червено червило, но като че ли това е цветът на дамата, която иска да предизвиква. Малко мъже могат да останат равнодушни към красива дама с червено червило, така че не е странно, че ние го използваме като техника за прелъстяване.

Перфектен маникюр

Както споменахме по-горе, свободните жени имат много повече време за разкрасителни процедури, в това число и маникюр. На всички е известно, че мъжете харесват и наистина обръщат внимание на ръцете на дамата. Не е задължително да сме с топ маникюр, важното е ноктите да са поддържани и да изглеждат добре, за да впечатлим силния пол. Една необвързана жена обаче освен че ходи най-малко по два пъти в месеца на маникюр, тя залага и на модерни цветове и шарки. Това в голяма степен издава, че може би е сама.

Космати крака

За съжаление това да си сама има и негативен оттенък, що се отнася до външния вид. Една свободна жена, която няма редовен сексуален живот, почти сигурно не отделя внимание на космите по краката, ако те не се виждат. Тя по-скоро разчита, че ще реагира на момента, ако ненадейно изникне възможност за страстна нощ под завивките.

Липса на педикюр

Същото е положението и с педикюра – щом не се вижда, той не е приоритет на свободните жени. А истината е, че дори да няма на кого да го покажем, не би трябвало да се отказваме от хубавите нокти на краката, защото те ще ни носят удоволствие. Пък и кой знае - винаги можем да получим покана за спа на някой външен минерален басейн.