Автор
Ева Григорова

Алекс Петканова по-секси отвсякога: Животът е прекалено кратък, за да носиш скучно бельо(снимки)

Алекс Петканова разтуптя сърцата на феновете си с новите снимки по бельо, които качи в социалните мрежи.

Моделката не се притеснява да показва прелестите си, а почитателите ѝ я засипаха с одобрителни коментари. “Страхотно тяло имаш” и “Невероятна си. Какво тяло, какви крачета. Знаеш как да вдигаш градусите в тези студени дни.” - бяха само част от тях.

View post on Instagram
 

"Животът е прекалено кратък, за да носиш скучно бельо" - бе статусът, с който Петканова допълни своя пост, който вече е събрал над 13,000 харесвания.

View post on Instagram
 


Малко по-рано пък Алекс сподели нова снимка с лекаря, който направи ринопластика на нея и на половинката ѝ Дани Петканов. “3 месеца след ринопластиката ни с Александра, отново се срещаме с д-р Илхан, уникален човек. След още 3 месеца, най-рано, ще видим крайния резултат. Около година отнема възстановяването на тъканите и остатъчният оток да спадне” - написа Петканова.

View post on Instagram
 


Феновете на двойката побързаха да се пошегуват с тяхната публикация с думите: “Като гледам че всеки техен пост е реклама, се надявам само от някоя клиника за смяна на пола да не им предложат колаборация.” Дани пък побърза да отговори със закачливото: “Изкушението ще е голямо, признавам”.