Автор
Весела Георгиева

Дженифър Анистън: Не е нужно да сме омъжени или майки, за да сме някой

52-годишната Дженифър Анистън даде невероятно откровено интервю „Холивуд Рипортър“. В него тя заявява, че развлекателната индустрия въобще не е толкова бляскава днес.

„Вече не знам какво е развлекателната индустрия. Не е същата като преди. Тя вече не е толкова бляскава. Постепенно става сбор от последователи на Tik-Tok и Instagram."

View post on Instagram
 

„Изглежда, че сега те наемат въз основа на броя на последователите, а не въз основа на таланта. Губя контакт, не съм добра в това. За да остана актуална, трябва да се присъединя към Tik-Tok“, казва Анистън.

Актрисата заклеймява всички, които през годините се изказваха за личния й живот, връзките, липсата на деца, съпруг и т.н.

„Приемах много лично всички измислени слухове, че съм бременна, цялата вълна от коментари, че съм избирала кариерата пред децата... Но тези хора нямат никаква представа какво се случва с мен като човек или в медицински план, защо не мога да имам... дали изобщо мога да имам деца? Те не знаят нищо“, споделя Джен. И споделя, че слуховете и коментарите са я наранявали, били са много „гадни“.

View post on Instagram
 

„Това, което преди таблоидите причиняваха на звездите, ровейки се в личния им живот, сега го правят обикновените хора, защото сме в ерата на социалните мрежи. Сякаш медиите са предали меча на който и да е Джо, седящ зад компютъра си, за да тормози хората с коментари. Въпреки че, като се замисля, май отдавна не съм виждала таблоид... Чудя се дали пишат още, че ще имам близнаци, че ще бъда „майка чудо на 52”…Не мога да разбера защо има такава жестокост в обществото“.

Тя обаче е сигурна в едно, че не съжалява за нищо. Доволна е от живота си и твърди, че най-доброто тепърва предстои. Особено в професионален план.

„Смятам, че имаме много сродни души. Не мисля, че има само една единствена за всеки. Напротив. Мога да се похваля с приятелства, траещи вече 35 години. С такива хора човек сякаш сключва несъзнателен пакт – определена група хора си пасват и всички стават сродни души“, твърди актрисата, която никога не затваря вратата за любовта. „Отворена съм за любовта, просто не смятам да я търся целенасочено. Ще я оставя тя сама да ми се разкрие. Когато любовта почука на вратата ми, ще й отворя.“, казва Анистън по повод на връзките и голямата любов.

View post on Instagram