Автор
Ева Григорова

Фенове нападнаха жестоко Джулиана Гани

Въпреки проблемите, които има в личния си живот, Джулиана Гани не спира работните си ангажименти и е по-активна отвсякога в социалните мрежи.

Последният фотос, който Мис Силикон публикува бе особено любопитен, на него тя позира с бельото на нейната приятелка Алекс Петканова.

View post on Instagram
 

“Тези дни Алекс Петканова ми напомни, че животът е твърде кратък, за да носим скучно бельо и неусетно дома ми се превърна в моден подиум. Изключително щастлива съм да бъда кума на жената, която има куража да застане с името си зад такъв вдъхновяващ, но и социално отговорен проект” - написа още Гани.

“Страхотнааааа!” - побърза да коментира самата Алекс, а под поста има множество одобрителни коментари от мъжката част на почитателите на Джулката.

View post on Instagram
 


Преди време тя блокира всички свои почитатели, които коментираха семейната ѝ ситуация и фактът, че в момента за сина ѝ се грижи татко му Илиян. Въпреки това обаче успя да се прокрадне и един шеговит коментар по темата. На въпрос от фен “Какво се пише на лявото Ви бедро?” последователка на Гани отговори саркастично: “че е топ майка и много страда за сина си”.

View post on Instagram
 

Малко по-рано пък Мис Силикон публикува стари снимки на своята майка, към които написа: “Мама,преди цели 30 годиниНапълно естествена на 38 годиниЕто защо и Давид е толкова прекрасен!Казва му се-ГЕН”. Под поста отново се появиха оспорващи коментари, които гласяха: “Давид е копие на баща си. Но естествената красота е най-хубава, браво на майка ти.”, на което Джулката побърза да отговори: “Изобщо не прилича на баща си,това си е мое мнение”. “Ние не знаем как изглеждаш без всичките операции и грим, така че...трудно ще кажем дали на теб прилича едно към едно с баща си е,не се самозалъгвай” - бе друг от критикарските коментари.