В последно време Андреа акцентира усилено върху сексапила си и дори си създаде профил в платформа за видеосподеляне със съдържание за възрастни. И въпреки че поведението ѝ е обект на бурни коментари и доста критики, тя няма никакво намерение да спре да разгорещява феновете си в мрежата.

Вчера фолкдивата сподели поредния кадър, който успя да спре дъха на мнозина. Не за първи път тя сподели снимка от екзотична екскурзия, въпреки че в момента се намира в София, където температурите са си съвсем обичайните за зимния сезон. Но явно Андреа е зажадняла отново за лятото, защото кадърът, който е споделила е от почивката ѝ в Кайро и на него тя демонстрира апетитните си задни части, докато е на басейн.

View post on Instagram
 

Малко по-късно певицата доказа, че в момента е на родна земя, като пусна лайв видео, в което отговаряше на въпроси на феновете си. Тя бе в мъжка компания, но така и не разбрахме кой е мистериозният мъж, който предпочете да остане скрит на задната седалка в колата, докато Андреа общува с феновете си виртуално. След като бе попитана как се е справила с медийната суматоха, последвала раздялата ѝ с Кобрата, певицата призна, че все още се опитва да се справи с този труден момент, като продължава да приема успокоителни.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулиана Гани нанесе брутален удар срещу Илиян (снимка)