Актрисата Джейн Сиймор се появи в специална рокля на сватбения ден на сина си. Външният ѝ вид ѝ бе толкова смайващо очарователен, че самата булка го пожелалала за себе си, пише HELLO.

Звездата от култовата сага "Доктор Куин лечителката" удиви всички гости, дошли на тържественото събитие, с нестандартния си избор на тоалет, а именно - традиционна корейска рокля. Тя се нарича ханбок и е предназначена специално да се носи на сватби.

View post on Instagram
 

Причината за този необичаен аутфит е доста простичък. Избраницата на сина ѝ Крис Кийч е от корейка. Нейното име е Мисо, Двамата младоженци са си казали "Да" един на друг в имението на актрисата в Малибу.

Като знак на уважение към традициите и семейството на младата си снаха, актрисата избрала красивата корейска рокля в розово и сребристо сиво.

"Беше толкова трогателно да ги видя как си разменят сватбените клетви. Особено под влиянието на двете им култури и в присъствието на семейството ѝ", разказва ексклузивно за изданието актрисата, която през февруари тази година навърши 70 години.

Да сключи брак в градината на майка си пък е била детската мечта на Крис. Там се омъжват и двете дъщери на актрисата, едната от които е доведена.

View post on Instagram
 


"За Крис също беше много емоционално да празнува в дома, в който е израснал и който пази толкова много прекрасни спомени", споделя щастливата Джейн.

Четете още: Как Машин Гън Кели отмъкна Меган Фокс изпод носа на съпруга ѝ Брайън Остин