Автор
Ева Григорова

Пълната промяна на Наско Колев: От рапър в гинеколог!

Рапърът Атанас Колев съобщи любопитна новина в социалните медии.

„Странно е, знам... Но вече официално може да ми викате и доктор Колев“ - с тези думи изпълнителят съобщи на феновете си, че вече е вишист. Оказва се, че Наско е завършил Медицинския университет във Варна.

View post on Instagram
 

„Задължиха ме да кача снимките, извинявайте“, пошегува се още той под кадъра.

Последователите на рапъра побързаха да го поздравят с думите:. „Честито, докторе!“. Не липсваха обаче и недоволни, които не скриха възмущението си от това човек на шоубизнеса да може едновременно да се занимава и с професия, от която могат да зависят човешки животи. „Щом Атанас Колев може да се дипломира, тогава и Луна Йорданова наистина може да стане президент“ - бе един от негативните коментари под поста.

View post on Instagram
 

Настоящата година бе ключова за Наско, който издаде дебютния си албум , а междувременно се стажуваше в няколко варненски болници, сред които „Света Марина“.

View post on Instagram
 


„Идеята ми е за специализация е гинекологията. Като бизнес идея ми се струва много печелившо, защото женската част от публиката и аз се разбираме – те ме харесват и аз ги харесвам, мисля, че ще има много часове, запазени занапред“, сподели преди време Наско.