Мария се щракна по секси нощничка пред елхата (снимки)

Фолкдивата Мария винаги е била сред най-сексапилните певици в бранша. И не спира да го доказва, макар и вече да е далеч от сцената. Миньончето продължава да поддържа безупречната си фигура и да предизвиква интереса на феновете си, като неуморно публикува горещи кадри в социалните мрежи всеки ден.

Този път Мария реши да зареди последователите си с коледно настроение, като се щракна пред приказната елха в дома си, който споделя с новия си съпруг Мирослав. Разбира се, тя съвсем не заложи на обичайните празнични фотосесии с дебели пуловери и уютни пижами в домашна обстановка, а на секси сатенена, червена нощница, която още повече подсилва сексапила на певицата.

И макар почти всекидневно да споделя снимки на сладки изкушения, които очевидно вече си позволява, след като слезе от сцената, тя продължава да изглежда все така перфектно.

Междувременно певицата сподели и страхотна новина, а именно че с любимия ѝ Мирослав са номинирани за наградата "Двойка на годината", заедно с Ни Ло и Ники Михайлов, Наум Шопов и Теа, Златка Райкова и Благой Георгиев, както и Иван Христов и Ирина Тенчева.

Четете още: И Асдис Ран качи 15 кг, но май се харесва?