Явор Бахаров, който през последните години е по-известен с незаконните си прояви на пътя, отколкото с успехите си като актьор, проговори публично за проблема с пияните шофьори в България.

Той категорично и без капка срам заяви в "Шоуто на Николаос Цитиридис", че не отрича вината си, след като бе хванат неведнъж с алкохол и дрога в кръвта зад волана, но и че най-голямата вина за подобни безредици на пътя е в държавата. Актьорът, който след всичките си изцепки получи условна присъда за 4 години, заяви че шофьорите, които се осмеляват да застанат нетрезви зад волана, не изпитват страх, защото държавата не взима драстични мерки, които да спрат подобни прояви. А ето какви бяха точните му думи:

View post on Instagram
 

Ето, виждате и Андре Токев, случва се. Горе-долу 10 000 човека на година са хванати с алкохол. Аз и други излизаме на повърхността, но това е сериозен проблем, губят се животи. Не знам какво трябва да се направи, но нещо не е както трябва. Основният проблем е в хората, които се качват пияни зад волана, но държавата трябва да направи така, че да ги ограничи или да ги заплаши така, че да знаят, че не трябва да го правят. Проблемът е в обществото най-вече, но нали държавата е за това - да помогне на обществото. Аз за тези години не виждам толкова много да се променя кривата. Трябва да се направи нещо", заяви той.

Актьорът коментира и слуховете, че е бил освободен от Театъра на армията заради проваления си имидж, но той твърдо отрече това да е истина:

View post on Instagram
 

"Прочетох, че са ме махнали от театъра на Армията заради дрога и алкохол. Аз от 10 години работя в този театър, по-дяволите. Не е паднало нито едно представление заради мен и винаги съм си вършил съвестно работата. Няма нищо такова. Продължавам да играя в театъра, в една роля ще влезе друго по-младо момче, нормално е", каза Явор.

Четете още: Тотално неузнаваема: Ето я новата визия на Симона Загорова (снимки)