Автор
Woman.bg

Христина Христова се срещна с Никол Шерцингер и Ева Лонгория

Водещата на сутрешния блок на БНТ „Денят започва“, Христина Христова, разговаря със световни знаменитости по време на гостуването си на форума за глобално гражданство в ОАЕ. Пред Христина Христова и операторът Станислав Ангелов застанаха Никол Шерцингер, Кларънс Зеедорф, Ева Лонгория и бившият италиански премиер Матео Ренци, а в следващите дни очаквайте и специалният им материал- видеоразказ за последната вечер на форума - как се забавляваха завездите на Гала вечерята.

„Приоритетът ми днес е да отправя послание – любов, приемане и включване. Да празнуваме различията помежду ни, защото с толерантност можем да направим голямата промяна в света.“, заяви Никол Шерцингер пред Христина Христова и операторът Станислав Ангелов.



„Личният пример е водещ и в това вярваха всички там. „Заедно“ беше най-споменаваната дума, защото само заедно можем да направим света едно по-добро място за всички ни.“, разказва Христина Христова. „Усещането на Форума беше за хора, които не са дошли там, за да обясняват колко са велики и известни, а за личности, които наистина са ангажирани с каузи и използват своята популярност като начин да променят света около себе си", допълва водещата.



За поредна година форумът събра политици, бизнесмени, общественици, знаменитости се събраха на специален форум, който поставя акцента си върху глобалното гражданство. Събитието се проведе в Рас ал Хайма, ОАЕ, на 13 и 14 декември, а на него бяха поставени въпросите за големите предизвикателствата пред човечеството - климатичните промени, неравенството, правата на жените, миграцията и различните кризи, включително и Ковид.