Кралицата е в ужас: Животът на принц Уилям е в опасност

Кралица Елизабет Втора преживява една от най-трудните години в историята на британското кралско семейство. През последните месеци тя загуби любовта на живота си принц Филип, трябваше да понесе и поредните удари от принц Хари и Меган Маркъл. Днес обаче в живота ѝ има още една тревога, която не ѝ дава мира.

Според кралски експерти, Нейно Величество е забранила на по-големия си внук, Уилям, да лети с хеликоптер, особено заедно със семейството си. Оказа се, че причината за разговорите между Елизабет и херцога на Кеймбридж, относно въздушния транспорт е нестихващият страх на кралицата, че може да се случи инцидент в лошото време или че Уилям и семейството му могат да бъдат атакувани.

Съществува неофициално въведено правило, според което членовете на кралското семейство не могат да летят заедно в самолет или хеликоптер, но то е било нарушавано многократно от Уилям и Кейт. Кралицата е била съгласна за това, за да може внукът и снаха ѝ да прекарват повече време с трите си деца.

В последно време обаче Елизабет сякаш е много по-разтревожана за живота на Уилям и неговото семейство и няколко пъти е провела разговори с него с молбата да не използват заедно въздушен транспорт. И също така принцът да не управлява хеликоптера си при влошени метеорологични условия, въпреки че е известен с отлични умения на пилот.

Четете още: Ексклузивно: Преслава хвана престъпник на пътя (снимка)