Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес очаквайте много изненади

Енергията на деня допринася за активни действия и вземане на важни решения. Добро време за празнуване, веселие, признание в любов, за романтична среща. След 16:45ч до 23:55ч Луната е на празен ход и в това време се откажете вече от всичко важно.

Овен – Въпреки факта, че вече сте настроени празнично, не си позволявайте да се отпуснете. Тази седмица не е времето да не работите. Все още има шанс за постигане на определени цели, така че не спирайте да се движите към тях.

Телец – Тази седмица трябва да изберете една от най-важните задачи от списъка си и да посветите цялата си енергия на нея. Ако се опитвате да завършите всички неща до края на годината, няма да можете да се справите и в резултат ще има много недовършени неща.

Близнаци – Бъдете по-рационални както в професионалния, така и в личния си живот. Решаването на ключови житейски въпроси, няма да мине без затруднения. Опитайте се да запазите самообладание и не бързайте със заключенията – не всичко е така, както изглежда на пръв поглед.

Рак – Този ден ще имате много работа за вършене. Споделянето на мислите ви с някого е много полезно – можете да чуете важни коментари. Ще има много изненади и почти всички от тях са положителни.



Лъв – Сега не трябва да се опитвате да постигнете целта си на всяка цена като оказвате натиск върху хората, влизайки в конфликти. Ако не бъдете по-мъдри и не се опитате да разрешите всички проблеми по мирен начин, не само няма да видите резултата, но и можете да загубите това, което имате.

Дева – Всички промени водят към по-добро. И ако изведнъж ви се прииска да вземете спонтанно и дори смело решение да направите или купите нещо - опитайте. Има голяма вероятност всичко да ви се получи.

Везни – Можете да забавите малко ритъма, да издишате и дори да погледнете назад. Позволете си заслужена почивка и спокойствие. Ако са ви останали още дни от отпуската, време е да ги вземете и да прекарате една седмица извън града, за да се възстановите.

Скорпион –В работата можете да се заемете с по-трудните задачи - ще успеете. Някои запознанства в този ден могат да доведат до силни приятелства или страстна романтика, така че общувайте повече с всички около вас.

Стрелец – Финансовите въпроси са на дневен ред. Много скоро новогодишната треска ще ви стигне и ще трябва да похарчите сериозни пари, за да купите подаръци за всички. Пригответе се внезапно да тръгнете на непланирано пътуване, да участвате в спонтанно организирано събитие.

Козирог – Някои ситуации могат да бъдат изненадващи или обезпокоителни, но приспособяването към обстоятелствата може да помогне да завършите деня с положителна нотка. И за да не ви развали някой настроението, махнете се от спорове и негативни хора.


Водолей – Отличен момент за всякакви начинания, с изключение на дългосрочните. Вашата креативност е не само подходяща, но и желателна. Покажете оригиналност, изобретателност, предприемчивост, оживете идеите си.

Риби – Денят помага за поддържане на физическия и емоционалния ви тонус. Инвестирайте енергията си в подобряване на домашната обстановка. Днес е добре да се занимавате с битови трансформации, пренареждания.