Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очаква ви космическа 2022-ра

Скъпи Близнаци, 2022 г. за вас ще бъде като космически танц, пълен с вдъхновение и действие. Ще бъде важна година, която ще възнагради усилията и упоритата ви работа. Още в началото на годината задавате огромно темпо. Вие сте пълни с енергия и вършите много работа. Решителни и уверени в способностите си, упоритостта и постоянството ще ви се отплатят, особено от второто тримесечие нататък.

Хороскопът ви за 2022 г. носи както възходи, така и падения. Най-трудната част от годината ще бъде от януари до средата на април. След това останалата част от годината трябва да протече по-гладко. Меркурий ще насърчава вашата изобретателност и гъвкавост. Опитът да контролирате всичко обаче, е рецептата за провал.

Пред вас се откриват отлични възможности за професионално израстване. Ще можете да укрепите авторитета си в обществото. Въпреки това си струва да запомните, че стремежът към власт може да разруши отношенията с другите. Юпитер и Сатурн ви предлагат ентусиазъм, любопитство и оптимизъм. Сатурн ще ви подкрепи по отношение на организацията, но ще трябва да поддържате контакт с реалността, за да осъществите проектите, които сте предприели през 2021 г. Благодарение на Юпитер в Овен от 11 май до 28 октомври можете да разчитате и на фактора късмет. Това е вдъхновяващо време за вашите проекти.

Пазете се от Нептун, който понякога ще ви накара да вдигнете летвата твърде високо. Като цяло обаче вие сте в завидна форма, освен през ноември, когато сте принудени да намалите темпото! Ще имате възможност да удовлетворите желанията и амбициите си, стига да не прекалявате. Изложени сте на повишен риск да станете жертва на финансови измамни схеми. Преди да инвестирате пари, трябва да съберете пълна информация за проекта и хората, които стоят зад него. Трябва да се доверите на фактите, а не на сладки думи.

В любовта ще намерите някаква стабилност. На сантиментално и емоционално ниво ще срещнете много хора и ще прекарате хубави моменти. Представителите на въздушната стихия през 2022 г. могат да разчитат на факта, че много идеи, дори и най-смелите, могат да се сбъднат без много усилия. Но придавайки на плановете ви такъв шеметен успех, съдбата може да ви обърне гръб в любовните афери и да изпрати на мнозина несподелени чувства.

2022 г. ще бъде година на трансформация за вас, тъй като започва веднага с ретроградна Венера транзитираща през вашия 8-ми дом на прераждането до 29 януари.

Четете още: Телци, през 2022 г. съдбата ви провокира, ето какви промени ви очакват