Автор
Ева Григорова

Галена е новата кралица на поп фолка, Преслава й диша праха

Галена направо отвя Преслава, разкри класацията на най-влиятелните известни българи на списание „Форбс“. Менторката от „Гласът на България“ заема престижното 20 място в списъка от 70 ВИП нашенци, а Преслава изобщо не фигурира в него.

View post on Instagram
 

Единственият друг представител на поп фолк жанра в списъка е Азис, който заема 12-а позиция. Първа в класацията е Мария Бакалова, втори - Григор Димитров, трети - Магърдич Халваджиян.

View post on Instagram
 

Новите парчета на певицата от последната година имат над 40 млн. гледания в YouTube. През този есенен сезон Галена влезе в национален ефир като ментор в “Гласът на България” по bTV. Тя спечели и няколко поп фолк награди за най-харесвана певица, а извън сферата на музиката е част от създателите на модния бранд Beyond“, аргументират избора си от „Форбс“. Дори Лили Иванова се нарежда след Галена на 28-а позиция, а последни са баджанаците Валери Божинов и Ники Михайлов. На челно място сред готвачите е Иван Манчев, класиран 11-ти, Андре Токев липсва. 39 и 40-о място е за семейството на Алекс и Дани Петканови, след тях чак на 46-о място е Николета Лозанова.