Принцесата на Монако трогна мрежата с емоционален пост за Коледа

Принцесата на Монако просълзи послдователите си в Инстаграм с трогателен пост. Красивата Шарлийн сподели великолепна рисунка – портрет на семейството ѝ и пожела на всички „красиви и безопасни празници“.

Това тя направи, докато все още е в клиника за лечение на здравословни проблеми.

View post on Instagram
 


На изображението 43-годишната знатна особа е със златна рокля до съпруга си - принц Албер, който е в син костюм, а до тях са и 7-годишните им близнаци Жак и Габриела.

Кралското семейство на Монако позира до богато украсена коледна елха. „Желая на всички красиви и безопасни празници, с цялата ми любов“, гласи празничното послание на Шарлийн към рисунката.

Миналия месец принц Албер разкри, че съпругата му се намира в клиника в Европа, където е приета само няколко дни след завръщането си от Южна Африка. В африканската държава тя бе принудена да остане цели 10 месеца заради проблеми със синусите.

View post on Instagram
 

По думите на Албер Шарлийн страда от „физическо и психическо изтощение“, а близки до принцесата неотдавна споделиха, че тя „едва не умряла“, докато била в родината си.

За жалост принцесата на Монако не успя да присъства и на седмия рожден ден на децата си, но отбеляза повода с пост в Инстаграм, като написа: „Честит рожден ден, бебенца мои. Благодаря на Господ, че ме благослови с толкова прекрасни деца. Наистина съм благословена. С обич, мама“.

View post on Instagram
 

Четете още: Принцеса Шарлийн разтревожи феновете с последната си снимка