Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очаква ви флирт, Раци - давайте го по-спокойно

Помнете, че както прекарате първия ден на годината, такава ще ви е цялата година. Затова се отдайте на пълен релакс.

Овен –Не започвайте нищо да правите, прекалено сте уморени, за да правите нещо. Това е най-добрият ден за почивка и релакс. Какъв лукс!

Телец – Избягвайте кухнята отдалеч, за да избегнете нещо да не се обърка. Поръчайте си обяда отнякъде или дояжте нещо останало. Хора, просто се отпуснете!

Близнаци – Нали не бързате за никъде? Отпуснете се спокойно! Точно за това е този ден. От утре вече можете да започнете новата година с подновена енергия.

Рак –Предната вечер мина добре, така че има за какво да се отпуснете и да почивате. Спете колкото искате, гледайте телевизия, поръчайте си да ви донесат нещо за хапване.

Лъв – За тези, които са необвързани, това е чудесен ден за флирт; за тези, които вече имат връзка, това е чудесен ден за обновяване и укрепване. Какво чакате още?

Дева – Не е нужно да излизате днес, така или иначе навън е студено, топлината на дома и близостта на близките ви струват повече от всичко друго.

Везни – Нощта сигурно е била дълга, защото се чувствате много уморени. Дори не трябва да ставате от леглото, защо да го правите? Нямате нищо спешно, спете, гледайте телевизия, просто се отпуснете.

Скорпион – След стресиращото, празнично ядене от предния ден, бихте могли да използвате нещо по-леко днес. Излезте малко навън, свежият въздух ще ви се отрази добре.

Стрелец – Не бързайте да ставате от топлото легло. Скоро няма да имате такава добра възможност. Някоя интересна програма по телевизията ще ви разсее от притеснителните мисли.

Козирог –Избягвайте да се тъпчете днес с ядене. Забравете готвенето, поръчайте си лека вечеря и прекарайте качествено време с любимите си хора или приятели!

Водолей –Късметлии сте, че не трябва да работите днес. Не си струва да прекарате деня у дома, защото има толкова много неща, които трябва да видите.

Риби – С партньора си можете да започнете да правите бъдещите си планове, а дори не е нужно да ставате от леглото, за да направите това. Починете си от вчерашното парти.