Автор
Христина Кирилова

Ето какви са били последните думи на Бети Уайт

Измина цяла година, откакто Холивуд загуби една от най-ярките си звезди. Точно навръх Нова година през 2021-ва от този свят си отиде любимата комедийна актриса, ненадминатата Бети Уайт.

Легендарната дама с най-очарователните трапчинки и заразителен оптимизъм, издъхна на 31-ви декември, мигове преди посрещането на 2022-ра и по-малко от месец преди рождения си ден, когато щеше да навърши точно 100 години.

Любимата на цели поколения киномани актриса остави зад гърба си безброй вдъхновяващи роли, а тя бе истинска стихия - легенда в историята на комедията. Но макар и винаги да ни е карала да се усмихваме и да се смеем от душа и сърце от екрана, в живота на Бети Уайт е имало и тежки моменти. А един от тях е смъртта на съпруга ѝ Алън Лудън, когото тя обожаваше до последния си миг. Дори и след като съдбата ги е разделила през 1981 г., когато той поема последния си дъх.

Десетилетия наред Бети не намира утеха и така и не открива любовта в друг до края на живота си. А ето какви са били последните ѝ думи, точно преди да си отиде от този свят.

Всъщност, асистентката на актрисата, която е била до Бети във финалните ѝ мигове, издава че думата, която е изрекла тогава, е само една. Просто "Алън"...

След като светът научи за смъртта на Бети Уайт, в интернет пространството се появиха множество спекулации, че актрисата е издъхнала непосредствено, след като е била ваксинирана с бустерна доза. Но тези твърдения бяха отхвърлени след медицинско изследване, което доказва, че е починала от естествена смърт в съня си.

Четете още: Еха! Вижте внучката на Борис Елцин по бански (снимки)