Цвети за Криско: Една жена си тръгва, когато вече не открива в теб качествата, които никога не си притежавал

Една от изненадващите раздели за 2021-ва година бе тази между Криско и майката на детето му Цвети. Двамата имаха щастлива любов няколко години, но в годината на разделите тя не можа да издържи.

Не е известно каква е точната причина за краха в отношенията им, но е факт, че красавицата го преживява много тежко. И макар да не са обявили официално, че вече не са заедно, тя няколко пъти косвено говори за раздялата им, като споделя как се чувства в последно време.

И след като в края на миналата година призна, че не ѝ е "нито ден, нито месец, нито година", днес Цвети хвърли нова бомба по бившата си вече половинка. При това цитатът е повече от красноречив, макар и тя да не посочва, че асоциира думите точно с Криско.

В поредица от няколко сторита през изминалите 24 часа Цвети отново разкрива колко са трудни дните ѝ като самотна майка. Но първото като че ли показва най-силно болката, която изпитва от любовното си разочарование:

След това красавицата споделя, че нощите ѝ са кратки и безсънни, вероятно защото е сама в грижите за двете ѝ деца от Криско:

Четете още: Ето къде се скри Преслава от студа у нас и с кого!