Обляна в сълзи и без брачна халка: Вижте съпругата на Тузаря днес (снимки)

Тара Уилсън, съпругата на актьора Крис Нот, когото всички познаваме като Тузаря от "Сексът и градът", е съсипана от шокиращите обвинения към любимия ѝ в сексуално насилие. Припомняме ви, че животът на артиста бе сринат буквално за няколко дни след излизането на първите епизоди от продължението на култовия сериал.

И макар Крис да умира още в първата серия на "Просто ей така", участието му вече е изрязано от продуцентите заради скандалните разкрития около личния му живот. Актьорът твърдо отрича да е насилвал сексуално жените, които го обвиняват, но по този начин излезе наяве фактът, че не е бил верен на съпругата си Тара. Крис Нот твърди, че срещите му с тези дами са били абсолютно доброволни от тяхна страна, което нееднозначно говори за не една или две изневери по време на дългогодишния му брак.

Припомняме ви и че актрисите от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън се обявиха срещу Крис Нот и подкрепиха жените, които се оплакаха, че са станали негови жертви. Той от своя страна не отрича, че е имал контакт с тях, но категорично заявява, че не е упражнявал сексуално насилие върху тях.

Но въпреки изявлението на актьора, съпругата му Тара Уилсън изглежда съсипана, като вчера беше заснета от папараци как плаче неутешимо в колата си, а на пръста ѝ вече няма брачна халка.

На кадрите извън возилото тя е сложила тъмни очила и е покрила лицето си с черна маска. По всичко личи, че любовният живот на Тузаря е претърпял истински срив, също както и професионалния. Още от началото на скандала се говори, че Тара е напуснала Крис, но дали е подадена молба за развод и дали ще настъпи окончателен край в отношенията им - все още не е известно.

Четете още: Секси на 52 и без филтри: Дженифър Анистън се щракна след душ (снимка)