Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Вече сме на прага на новата седмица и е време за вашия любовен хороскоп! Кой ще срещне половинката си, кой ще научи важен урок и кой ще има неповторими седем дни, изпълнени със страст, научете още сега:

Овен

Скъпи Овни, дръжте се здраво за половинката си тази седмица, защото тя ще ви даде онова спокойствие, от което се нуждаете точно в този момент. Обърнете повече внимание на любимия човек, като направете мил жест. Необвързаните представители на зодията ще преоткрият някого, при това новият обект на чувствата им ще бъде човек от приятелския им кръг.

Телец

Телци, зарежете работните ангажименти и излезте на романтична вечеря с любимия човек. Звездите ви призовават да го направите точно сега, защото е идеалният момент да започнете нов, още по-красив период с половинката си. Необвързаните представители на зодията ще имат горещо запознанство в началото на седмицата, което ще се превърне във вълшебно преживяване буквално за дни.

Близнаци

Близнаци, вие сте харизматични и определено сте успели да оплетете някого в мрежите си. Ще усетите, че някой здраво е хлътнал по вас, но не забравяйте да пазите личното си пространство, за да бъдете щастливи. Това ще е и отлично изпитание за чувствата на другия човек. Обвързаните представители на зодията ще погледнете на любимия си с нови очи и ще разберете, че това е любовта, която сте чакали цял живот.

Рак

Скъпи Раци, очаква ви много щастлива в любовно отношение седмица. Звездите препоръчват да си организирате събиране с приятели, защото разнообразието ще повлияе страхотно на връзката ви. Необвързаните Раци трябва да излязат от черупката си, да покажат чара си навън, защото астрологичната прогноза за тях е повече от обещаваща!

Лъв

Лъвове, тази седмица определено ще усетите колко силно въздейства чарът ви на противоположния пол. Ще се почувствате поласкани от нечие внимание и ако решите да допуснете този човек до себе си, ще поставите началото на романтична връзка. Обвързаните от вас ще разпалят огъня на страстта и ще имат страстни преживявания с половинката си.

Дева

Деви, през следващите дни ще бъдете в настроение за флирт, а на харизмата ви никой няма да може да устои. Възползвайте се от този страхотен период! Обвързаните представители на зодията ще получат романтична изненада, за каквато отдавна мечтаят.

Везни

Везни, ще почувствате силната нужда да поглезите партньора си, а звездите напълно ви окуражават да го направите. Предстоят ви страхотни моменти заедно! Необвързаните от вас ще получат изненадваща покана за среща, която просто няма да е за изпускане.

Скорпион

Скорпиони, сега е идеалният момент да градите планове за бъдещето с любимия си човек. Звездите ви дават зелена светлина да действате смело в тази посока. А тези, които все още търсят своята половинка, съвсем скоро ще осъзнаят, че чакането си е заслужавало. Ще имате много важно запознанство.

Стрелец

Стрелци, имате нужда от почивка и баланс. Сега най-доброто за вас е просто да се забавлявате с любимия човек без да кроите големи планове. Добро време е сега необвързаните да помислят какъв човек очакват да имат до себе си.

Козирог

Козирози, предстои ви много спокойна и наситена с романтични преживявания седмица. Насладете ѝ се максимално! Тези от вас, които все още не са срещнали човека за себе си, ще имат вълшебни мигове с някого, когото познават отдавна. И кой знае - от това може да се роди една нова любов!

Водолей

Водолеи, подарете си повече време насаме с любимия човек. Той ще ви помогне да преодолеете стреса от работа и ще заздравите още повече връзката си. Защо да не си организирате и романтично пътешествие? Необвързаните представители на зодията определено ще усетят сладкия вкус на свободата.

Риби

Риби, тази седмица ще плувате в океана на любовта. Ще получите вниманието и нежността от партньора, когото толкова обичате, а някои от вас ще получат и неочаквано предложение. Свободните представители на зодията ще срещнат много специален човек.