Фенове разкритикуваха Симона Загорова: Спри с тези филтри

Симона Загорова отдавна не е малкото момиченце на Глория, а вече е млада, красива дама, която върви по пътя на музиката. Тя бързо доби популярност с песните си, а от близо година вече е и майка. Към днешн дата е разделена с таткото на дъщеря си, а феновете ѝ забелязват, че външният ѝ вид търпи сериозна промяна.

Загорова неведнъж е споделяла, че винаги е водела борба с килограмите, а след раждането бързо влезе във форма със строги диети. Сега певицата изглежда наистина променена, благодарение на разкрасителни процедури, а някои я обвиниха и в прекомерна употреба на филтри, които използва, за да изглежда максимално добре на снимките си в мрежата.

View post on Instagram
 

Не е тайна, че Симона е почитател на селфитата и редовно публикува такива, а на кадрите ѝ в цял ръст се вижда, че застава в точно определени пози, които ласкаят фигурата ѝ, като не е изключено и зад добрия резултат да стои и обработка. Някои дори я разкритикуваха, защото с използването на прекалено много филтри, не дава добър пример на подрастващите момичета:

View post on Instagram
 

„Cимoнa, пpepacнa cтe и бeз тeзи филтpи! Глeдaт ви тoлoвa пoдpacтвaщи, бъдeтe ecтecтвeнa и paзличнa! (Πc пpocтo e oчeизбoднo oлo cтe paзличнa нa cними и нa лaйв видeo) Имaм дъщepя и cъм втpeщeнa aтo глeдaм мaлитe мoмичeтa и нaъдe oтивa пpeдcтaвaтa зa pacoтa…тъжнo e“, гласи един от коментарите под една от последните ѝ снимки.

Четете още: Леле, дъщерята на Лияна зашемети с това деколте (снимка)