Автор
Ева Григорова

Втората Меган Маркъл: Джорджина на Роналдо се отрече от бедните си роднини

Половинката на Роналдо Джорджина Родригес бе обявена за “зла жена” от собствения си чичо.

27-годишната брюнетка, която очаква близнаци от футболиста, бе обвинена от своя роднина, че тотално е забравила за семейството си.

View post on Instagram
 

Чичото на Джорджина Хесус даде специално интервю пред The Sun, в което твърди, че той лично се е грижил за нея, след като баща ѝ бил хвърлен в затвора за трафик на наркотици на стойност 100 000 долара.

“Тя вероятно се срамува от нас и смята, че е по-добра от нас, защото ние не живеем в лукс, като нея. Никога не съм искал нищо от нея. Тя ми се обади веднъж или два пъти, след като разбрах, че излиза с Роналдо” - споделя огорченият чичо.

View post on Instagram
 


Хесус издържал Джорджина и нейната сестра, докато двете навършили пълнолетие. “Аз трябваше да издържам Джорджина и сестра ѝ, купувах им дрехи, плащах сметките за ток и вода” - твърди той.

“Грижех се за всичко. Джоржина живееше с мен докато беше тийнейджърка и докато не върнаха зет ми обратно в Аржентина” - уточнява той.

View post on Instagram
 

Атака към Джорджина се появи и във Фейсбук страницата на Роналдо, където под тяхна обща снимка, Хесус написа: “Имаш до себе си най-злата жена”.

На 27 януари Джорджина ще навърши 28 години, а по случай празника ще излезе и новият документален филм за нея по Netflix. Той носи името I Am Georgina и в него футболната половинка ще разкрие любопитни подробности от луксозния си начин на живот. Тя дори споделя, че в началото ѝ е било изключително трудно да свикне с несметното богатство, с което разполага любимият ѝ. Джорджина разкрива, че дори имало период, в който отивала на работа с автобуса, а Роналдо я взимал вечер със своето ултра скъпо “Бугати”. Брюнетката признава, че дори ѝ се е случвало да се загуби в имението на футболиста - тя отишла до кухнята, за да си налее вода и не могла да открие пътя обратно.