Маги Сидерова отново се е заразила с COVID-19. Това призна самата тя, споделяйки, че първия път вирусът успял да я смачка, но този път не смята да му се даде по време на 10-дневната карантина, пише HotNews.bg.

Очевидно през този период 47-годишната брюнетка ще поналее някой и друг килограм на иначе перфектната ѝ фигура. Затова пък чувството ѝ за хумор не я напуска дори и в такъв момент. "10 дни висок прием на калории и 0 разход на енергия. Кантарът се чуди какво става, а аз му казвам.. - Спокойно, миличък, не превъртай", написа в социалната мрежа Сидерова.

View post on Instagram
 


Досега бившата моделка не е споделяла за първия си сблъсък с коварния вирус. Явно обаче сега опитът ѝ от първата среща е влял в нея поече смелост и борбеност.

Наскоро Мисис България 2003, която за кратко се изявяваше и като репортерка в "На кафе", обясни, че е намерила нов начин да поддържа форма и това е с тренировки на пилон. Модерният спорт у нас лансира Лора Караджова, която кършеше снага дори и бременна. Сред звездните карасавици у нас, които последваха примера ѝ, се оказаха гласовитите близначки Алекс и Влади, както и атрактивната смугла чаровница Маги Сидерова.

View post on Instagram
 


Четете още: Камелия: Искам да износя сама бебето си