Автор
Весела Георгиева

Дъщерята на Антонио Бандерас смая всички с тази своя визия

Стела Бандерас не застава често пред камерите. И точно заради това появата ѝ на червения килим в Париж предизвика истински фурор. По всичко се вижда, че тя вече уверено върви по стъпките на своите родители.



25-годишната красавица се разходи се появи на събитие облечена в къса червена пола, която беше съчетала с подходящ блейзър.

View post on Instagram
 

Бъдещата актриса привлече вниманието със смелия костюм, в който се беше облякла, докато позира за снимки в известния градски музей на Роден, малко преди да се настани сред публиката, за да види колекцията на "Dior" пролет/лято 2022. Стела излъчва увереност, което не остана незабелязано, съобщава британският Daily Мail.

View post on Instagram
 

Под красивия червен костюм тя носеше елегантен черен пуловер с поло яка, като го беше прибрала под полата си. Наследничката на Бандерас беше с бяла дамска чанта на "Dior", а за обувки беше заложила на черно-бели заострени токчета. За да завърши визията си, актрисата бе избрала красиво сребърно колие, а косата ѝ беше оформена на обемни вълни.

Родителите на Стела са разделени вече от няколко години, като Мелани подаде молба за развод с Антонио Бандерас през юни 2014 г. след 18 години брак.