Автор
Ева Григорова

Синът на Алекс и Дани Петканови навърши 3! Разделени ли са те?

Вчера синът на инфуенсърската двойка Алекс и Дани Петканови - Габриел навърши три годинки. По случай празника двамата пуснаха постове в Instagram, придружени от специална фотосесия.

Въпреки че на снимките Алекс и Дани позират заедно, прави впечатление, че двамата не са се тагнали един друг, а запознати коментират, че Петканов дори не е бил поканен на партито по случай рождения ден на неговата съпруга, който тя отбеляза миналата седмица.

View post on Instagram
 

“Честит Рожден Ден, Габриел!Благодаря,че ме дари с честта да бъда твоя майка.Ти си изключително дете! Ти ми даде цел в живота и ти благодаря,че ме караш да се чувствам горда и щастлива всеки ден. Преди известно време на въпроса: "Какъв ще станеш като пораснеш?", Габриел ми отговори: " ЧОВЕК! "Пожелавам ти да останеш добър ЧОВЕК завинаги, независимо с какво те сблъсква съдбата. Обичам те” - написа Алекс в своя профил.

View post on Instagram
 


Дани от своя стране бе по-многословен и сподели следното: “Аз съм от хората, които смятат, че няма нищо по-логично от това, когато човек стане родител да пренареди приоритетите в живота си. Затова и когато Габриел се появи преди 3 години на днешния ден на белия свят без да си налагам тази промяна, тя се случи от само себе си.

Родителите имаме много голяма отговорност към своето поколение, не е шега работа това. Затова съм си поставил за цел да се опитам като негов баща да го науча поне на три основни правила в живота: НЕ лъжи, НЕ мрази и не казвай НЕ МОГА. Понеже аз съм ги правил и трите изброени и то в немалко количество през живота си - знам как съм се чувствал след това (обикновено изпитвам съжаление, че съм го сторил). А съжалението е за слабаци, той трябва да бъде силен, разбиращ, всеотдаен и добър.

View post on Instagram
 

И сега се сещам още нещо в този контекст, което бих му споделял често - ВСИЧКО е за добро. Дори лошото. То е урок и при това ценен.

Животът е дар, да е честит малкият Габриел и всички деца изобщо! Те са чисти, те са отговорност, те са съдба, те са живот! “