Автор
Ева Григорова

Какво се случва в това семейство? След шокиращите снимки на Бриджит Фонда, съпругът ѝ се татуира от глава до пети!

Миналата седмица светът буквално онемя, след като папараци разпространиха кадри на някогашната холивудска дива Бриджит Фонда.

От фотосите ставя ясно, че от предишната визия на актрисата не е останала и следа, а снимките предизвикаха хиляди коментари в мрежата.

View post on Instagram
 


Папарашките кадри предизвикаха отново вниманието на медиите към звездното семейство и стана ясно, че съпругът на Фонда - композиторът Дани Елфман също е претърпял сериозна промяна във външния си вид. От снимки, споделени в неговия профил в Instagram, става ясно, че цялото му тяло вече е изпъстрено с татуировки.

View post on Instagram
 

Бриджит Фонда успя да се скрие от светлините на прожекторите за цели 12 години, но съпругът ѝ продължи да посещава светски събития, включително Оскарите и няколко премиери на филми. Преди трансформацията си той предпочиташе изчистени спретнати костюми, а излъчването му бе коренно противоположно на това, което демонстрира в социалните медии.

View post on Instagram
 


Публиката започва да се пита какво се случва с популярната двойка и на какво се дължи пълната промяна във визията и на двамата?

Бриджит Фонда се оттегли от кариерата си на холивудска актриса през далечната 2002 г., а двамата с Дани имат син 17-годишния Оливър.