Автор
Ева Григорова

Кейти Прайс с профил в ​​OnlyFans- трябва да изкара 1 милион, за да си плати кредита

Кейти Прайс, по-известна у нас с името Джордан, направи неочакван завой в заниманията, на които се отдава.

43-годишната блондинка си направи акаунт в сайта с еротично съдържание OnlyFans, а в медиите вече се появиха слухове, че Прайс се надява да изкара 1 милион паунда за една година, продавайки секси снимки на свои фенове.

View post on Instagram
 

Преди години Прайс разполагаше с впечатляващо богатство, което бе оценено на 45 милиона паунда, а в момента дължи 3,2 милиона на кредитори, след като обяви банкрут през 2019-а година.

Кейти Прайс се вдъхновила от своята приятелка Кери Катона, която е бивш член на гърл бандата Atomic Kitten. Кери също имала финансови проблеми и преди година решила да си направи акаунт в OnlyFans, след невероятния финансов успех, който еротичният сайт ѝ донесъл, Кери окуражила Кейти и тя да се включи със свой профил.

View post on Instagram
 


“Хората бързат да кажат, че съм отчаяна, ако покажа зърната си, но аз съм много горда, че успях да спечеля 1 милион, след като банкрутирах. Ако не беше OnlyFans, нямаше да имам пари, за да инвестирам в себе си” - казва Кери Катона.

View post on Instagram
 


Освен Кейти, акаунт в еротичния сайт си е направил и нейният настоящ приятел Карл Удс.

“Кейти много се гордее с Карл и дори се шегува, че би се записала за неговия профил, ако той реши да ѝ направи отстъпка” - казва близък до скандалната двойка.

View post on Instagram