Автор
Ева Григорова

Ето какво яде Виктория Бекъм всеки ден в продължение на 25 години!

Дейвид Бекъм разкри нещо наистина любопитно за хранителния режим на своята съпруга Виктория.

Оказва се, че от 25 години насам всеки ден тя хапва едно и също ястие, нещо, което буквално влудява футболиста.

За да поддържа здравето и фигурата си, всеки ден Виктория си яде риба на грил с гарнитура от зеленчуци на пара.

“Аз съм доста емоционален на тема храна и вино - когато хапвам нещо страхотно, искам всички да го опитат. За съжаление съм женен за жена, която яде едно и също в продължение на 25 години”, сподели Дейвид в подкаста River Cafe Table 4.

“Откакто я познавам тя яде само риба на грил със зеленчуци на пара и много рядко нещо различно”, допълва още той.

“Единственият път, в който си е взимала нещо от моята чиния, беше, когато беше бременна с Харпър и за мен това беше най-невероятното нещо - една от любимите ми вечери”, разкри още футболистът.


Преди време Виктория разкри, че не приема храна, която е сготвена с мазнина, масло или сосове, както и че не яде червено месо или млечни продукти.

Когато има нужда да се поглези тя си хапвала тост от пълнозърнест хляб със сол, а рождения си ден празнувала с торта от плодове.



А какво обича да хапва Дейвид?

За подкаста футболистът разказа подробности за една от последните вечери, на които се насладил с удоволствие. Изненадващо той се оказал сам у дома и решил да си сготви.

“Имах на разположение две от най-изумителните парчета месо. Тибоун стек и пържола от говеждо месо. Сипах си чаша невероятно червено вино и реших да се поглезя, защото нямах търпение да изгледам мача същия следобед. Така че загрях барбекюто”, разказа разпалено бившият играч.

“Направих си салата от домати и лук, а в комбинация с виното и месото, това беше едно от най-невероятните ястия, които бях ял от много дълго време насам”, казва Бекъм.