Далеч от ботокса и слънцето: Вижте тайните за красота на Амал Клуни

Амал Клуни несъмнено е една от най-красивите и изискани дами, които светът познава, а Джордж Клуни е истински късметлия с такава зашеметяваща жена до себе си. И макар да живее в лукс, всекидневието ѝ съвсем не е спокойно и отдадено само на почивки и процедури за разкрасяване. Тя е майка, съпруга и много успешен адвокат. А всички тези фактори няма как да не оставят отражение върху външния ѝ вид, защото и с най-скъпата козметика, умората винаги си личи.

Но как Амал успява да изглежда толкова възхитително? Днес ще ви издадем нейните малки тайни за перфектна визия:

44-годишната ливанка признава, че не харчи луди пари за скъпа козметика. Тя просто спазва някои железни правила. Не прекалява с грима, а най-често можете да я видите единствено с фон дьо тен, спирала, червило и молив за вежди.

И въпреки че безброй холивудски знаменитости прибягват към инжекциите, Амал е тотална противничка на ботокса. Това определено се забелязва от появите ѝ на червения килим, където виждаме, че изражението на лицето ѝ е съвсем естествено - нещо невъзможно, ако се боцкате с ботокс, а малките бръчици не липсват. Защото те са част от чара ѝ.

Колкото до перфектната ѝ кожа, Амал предпочита да залага на здравословното хранене, отколкото на процедурите. Тя много добре разбира, че красотата започва с грижа за здравето и е толкова красива главно заради диетата си.

Другото условие, което г-жа Клуни спазва стриктно е слънцезащитата. Знаем, че слънчевите лъчи могат да придадат секси загар на кожата ни, но истината е, че не трябва да се прекалява с излагането на слънце. И винаги е добра идея да използвате кремове и фон дьо тен със слънцезащитен фактор. Амал никога не пренебрегва това правило. Също така тя винаги използва крем за лице с хиалуронова киселина.

Четете още: Хирург разкри какви са корекциите на звездите, които те държат в тайна