Автор
Ева Григорова

Джулиана Гани нагорещи мрежата с този кадър от Шри Ланка

Джулиана Гани се подвизава в Шри Ланка от няколко дни, а снимките, които пуска от екзотичната дестинация, са все по-пикантни с всеки изминал ден.

След като през последните месеци цяла България се занимаваше с драмите между нея и Илиян и родителските права над детето им, явно Джулката малко се е успокоила.

View post on Instagram
 

Въпреки че в началото на екскурзията бившата плеймейтка пусна снимки от обиколките си по храмовете, тя най-накрая си дойде на своето и публикува кадри, които са далеч по-характерни за нея.

View post on Instagram
 

След официалната си раздяла с Илиян Джулиана Гани си живее живота и сменя мъжете като носни кърпички. Само през последните месеци името ѝ бе свързано с няколко мъже, а последния от тях тя показа само преди два дни.

По всичко личи, че след официалната си раздяла с Илиян, Джулиана Гани си живее живота и редовно сменя мъжете около себе си. След като името ѝ бе свързано с няколко господа, включително и с Иво Аръков, вчера тя показа поредния щастливец. Оказа се, че Джулката вече го е завела и на почивка в Шри Ланка.

Прочети повече на: https://woman.bg/zhulta-shpionka/dzhuliana-gani-pokaza-porednoto-si-gadzhe-snimka.77935.html