Автор
Весела Георгиева

Красивата дъщеря на бившия футболист на ЦСКА Стойчо Сакалиев се бори за живот

Апел за помощ отправи в социалните мрежи бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев. Любимецът на "червените" фенове сподели, че дъщеря му е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком, а за предстоящата ѝ химиотерапия са нужни около 70 хил. евро.

С емоционална публикация в социалните мрежи Сакалиев разкри, че 18-годишната Любомира е преминала през тежка операция и разказа за кошмара.

Той публикува сметка, по която всеки желаещ може да направи дарение, за да помогне на момичето в битката с коварната болест, писа "Стандарт".

"Здравейте, ПРИЯТЕЛИ! Този пост е личен! Вече много от вас знаят, че съм изправен пред трудно изпитание! Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком. Преди месец претърпя тежка операция, премахнаха й бъбрека и сега предстои лечение, химиотерапия. Сумата, която беше обявена от болницата, е ориентировъчна и е около 70 000 евро!", писа Сакалиев.

"Получих изключително голяма подкрепа от ЧОВЕК, на когото ще бъда БЛАГОДАРЕН ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! Също така на моите приятели, колеги и познати и СЕМЕЙСТВО! Днес някои от тях са предприели действия за събиране на средства, за да спомогнат лечението! Тъй като преводите по сметка на болницата са международни и има много висока такса, затова ме помолиха да дам личната си сметка, в която след като се събере по-голяма сума от средства, ще бъдат преведени директно по сметката на болницата! Разбира се, всеки един получен приход и преведен след това ще бъде документиран и постнат тук в страницата ми! Всеки един лев е предназначен САМО И ЕДИНСТВЕНО за лечението!!! Ако сумата бъде надхвърлена, ще я пренасоча към друг нуждаещ се и веднага ще уведомя всички, за да може набирането на средства да бъде преустановено!!! Който има възможност и желание, може също да помогне! Благодаря Ви от сърце!", завърша Сакалиев своя пост във фейсбук.

Той е споделил и двете сметки, по които могат да се превеждат пари. А последователите му коментират, че са с него и трябва да са силни, за да преборят болестта.