Военен за Овена, ежедневен за Близнаци - какъв стил облекло ви подхожда според зодията

Кой е стилът, който най-много ще помогне на индивидуалния ви чар да изпъкне на преден план така, че да изразите себе си и да засияете в пълния си блясък, разкрива популярната руска астроложка Лилия Гаевая.

Според нея всеки зодиакален знак трябва да се съобразява с онзи стил облекло, който ще засили и подчертае неговата харизма и магнетизъм.

Овен

Вашият стил е образът на секси войнствената амазонка. Вие трябва да сте забележими. Ярките аксесоари, които привличат окото, са добре дошли. Особено подходящи за вас са спортния, дори и мъжкия стил на облекло – например военен, известен още като камуфлажен. Добре ще изглеждате както в класически панталони, така и с дънки и тениски. Разбира се, може да изберетеи рокли за себе си, но в този случай трябва да обърнете внимание преди всичко на цвета. Всичко червено, алено - като цяло ярко и светло, ще свърши работа!

Чудесно ще ви седят и зелените и сивите нюанси, както и цветовете от стомана и горчица (характерни за военния стил). Животински щампи и мотиви също биха били доста подходящи. Добра идея е и роклята по тялото, която може да комбинирате със спортни обувки.

Телец

Много е важно дрехите да са удобни, практични и в същото време красиви. По-добре е да се даде предпочитание на скъпи висококачествени материали, текстури и благородни тъкани. Поддържайте спокоен и умерен стил на обличане. Облечете се, както се казва, "просто и с вкус". Няма нужда да преследвате последния писък на модата, ако модерното за момента не ви подхожда.

Изберете за себе си стилни и елегантни дрехи, които са подходящи за вас. Опитайте се да подчертаете своята женственост – носете рокли по-често. Ако се заложили на панталон, нека сакото да подчертае талията. Или разпуснете косата си, придайте ѝ красив и вълнообразен обем. По-добре е да изберете цветове, които са спокойни и естествени. Например в бежови и пясъчни тонове ще изглеждат прекрасно.



Близнаци

Постарайте се в гардероба си да имате тоалети в ежедневен стил - ежедневни дрехи с акцент върху удобството и комфорта. Не се отказвайте и от класиката. Но ежедневното облекло не трябва да е скучно. Затова допълнете тоалетите си с модерни детайли и новости на сезона, фокусирайте се върху аксесоарите, като ги сменяте и смесвате. Опитайте се да бъдете различни.

Не се зацикляйте на една визия и стил – променяйте се и сменяйте дрехите възможно най-често. Четете модни списания, следете тенденциите. Твърде ярките цветове не са за вас: изберете бяло, дискретно жълто, бледорозово, светлосиньо и светлозелено. Ще изглеждате впечатляващо в тоалети с интересни щампи, забавни надписи и всякакви видове декорации и орнаменти.

Рак

Раци, стилът, който ще ви подхожда най-много, е женственият и романтичният. Разтичащи се, летящи, феерични материи са чудесен избор за вас. Дайте предпочитание на естествените материали. Етнически или винтидж мотиви могат да придадат акцент на вашия аутфит. Пелерини, жилетки, шалове – това са елементи от тоалета ви, които ви отиват и ви придават особен чар.

Елегантност е думата, която характеризира вашата визия. Избирайте нежни пастелни цветове, седеф и сребристи нюанси. И без цветни крещящи тонове!



Лъв

Важно е вашата Венера да се откроява, да бъде неустоима, да получава комплименти. За тази цел дрехите трябва да са в класически стил, но разнообразни по вид: подчертано деколте, гърди, деколте на гърба, свободна кройка (например, разкроена пола ще свърши чудесна работа). Използвайте големи аксесоари, необичайни чанти, фокусирайте се върху ярките детайли във визията си. Опитайте се дори у дома да изглеждате като звезда.

Като минимум запазете стойката си изправена и не забравяйте да отделяте и подобаващи грижи за косата си. Дайте предпочитание на скъпите неща: кожи, лъскави тъкани или скъпа декорация. Изберете ярки цветове - златисто, жълто, оранжево, тъмночервено, комбинации от червено и бяло.

Дева

Обръщайте внимание на детайла във всичко, дрехите не правят изключение. Но може би основното изискване за външния ви вид е чистотата и добре изградения вкус. Хората с Венера в Дева развиват вкуса си, като гледат стилни и интересно облечени хора, анализират образите им и сами „пробват“ стила си.

Удобство, елегантност, строги линии, минимализъм, класика – това са идеалните компоненти на вашия гардероб. Костюмите с панталон и пола са подходящи в комбинация с блузи и жилетки. Пола-молив, изработена от плътна материя, която държи добре формата си, ще изглежда елегантно при всякакви обстоятелства. Роклята трябва да пасва идеално на фигурата (но не и ако е тясна). Дължината трябва да е малко под коляното. По-добре да не разголвате твърде много краката и тялото си. Под сакото може да носите блуза, поло или обикновен топ. За олекотяване на строгото облекло е подходящ шалът, който да съответства на костюма, или стилна декорация.

По-добре е да заложите на тъмни цветове като основен цвят. Подходящи за вашата естествена палитра са неутралните нюанси. При топло време дайте предпочитание на пастелните тонове. И без претрупаност и излишен блясък! Декорацията е приемлива, но сдържана и ненатрапчива.

Везни

Стилът трябва да съдържа нотка на дипломация, а самият образ трябва да вдъхва доверие у хората и да отразява доброто ви възпитание. Обърнете голямо внимание на естетиката: опитайте се да комбинирате перфектно нещата в нюанси и стил, хармонично допълнете визията си с подходящи минималистични аксесоари, научете се как да прилагате перфектно грим и да оформяте косата си.

Трябва да изглеждате възможно най-добре поддържани и представителни. Няма нужда да се опитвате да впечатлите с някои закачливи детайли, екстравагантни и артистични изображения. Уверете се, че избраната дреха стои идеално върху вас и подчертава вашата грациозна фигура. Овърсайз дрехи и такива с фигурални елементи или ярки щампи и шарки ще ви придават несериозен вид.

Създайте си скъп образ на истинска дама. Предпочитайте дискретни и меки нюанси: ще ви подхождат бяло, бежово и меки тонове на розово и синьо. Добре е да включите и черно, но не твърде мрачно и не го претоварвайте със силен контраст.

Скорпиони

Съблазнителните и секси дрехи ще подчертаят вашата индивидуалност. Скромността определено не е вашият стил. Покажете извивките си с прилепнали по тялото ви дрехи. В дрехите могат да се използват материали, които придават сексапил на визията ви: дантела, сатен, мрежа, кожа. Тоалетите при вас не трябва да са прекалено затворени и скучни. Можете да се съсредоточите върху деколтето или върху интригуваща висока кройка на краката. Но не трябва да преминавате границата на вулгарността: трябва да изглеждате секси, но в същото време и мистериозно и привлекателно.

Ако искате да носите сладка женствена рокля от лека материя, комбинирайте я с някои провокативни елементи: тежки ботуши, голо рамо. Играйте на контрасти.

Приоритетът при вас са тъмните цветове: черно, бордо, кафяво, наситени нюанси на лилаво. Можете спокойно да носите алени/червени неща или да използвате аксесоари и грим в тези нюанси. Ако сте брюнетка, не забравяйте да разредите гардероба си с бели дрехи.

Стрелци

Ще ви подхожда видът на ярка и уважавана в обществото дама, която знае какво иска и умело получава това, което желае. Стилни палта от овча кожа, ексклузивни тоалети от естествена коприна, обемни пуловери от мек кашмир, модерни плисирани поли имат всички шансове да се превърнат в любимите ви елементи от гардероба. Комбинирайте различни текстури и материи, за да получите наистина оригинален и интересен външен вид.

Изберете нюанси, които ще ви помогнат да се откроите от тълпата и да привлечете вниманието към себе си. И никакво черно, моля! Заложете на лилаво, виолетово, сапфирено, индиго, лазурно – благородни тонове, които ще ви придадат особен блясък и ще накарат всеки да се влюби във вас от пръв поглед.

Козирог

На вас ви подхожда образът на строга, сериозна и статусна дама, която знае собствената си стойност и е 100% сигурна в своята привлекателност. Елегантна и дискретна сексуалност – това е точно попадение в целта! Луксозни палта , костюми от качествени материали, изчистени миди-рокли, пола-молив, класически блузи и легендарни плисирани панталони са това, от което се нуждаете за една завършена визия.

Изберете естествени тъмни нюанси: кафяво, шоколадово, сиво, графит, пепел, както и изискани приглушени тонове като тъмносиньо, изумруденозелено и бордо.

Водолей

Оригиналният стил е вашият стил, скъпи Водолеи. Опитайте се да се откроите от тълпата. Ярки аксесоари с характер, необичайни комбинации от кройка и текстура. Вие сте като бунтар тийнейджър, което означава, че можете всичко. Потърсете в магазините най-необичайните тоалети, които веднага хващат окото ви. Не следвайте модата, задайте тенденциите сами. Изберете бяло и жълто. Металик и различни студени нюанси ще ви подхождат идеално. О, и не забравяйте странните интересни щампи.

Риби

Понякога може да изглеждате малко странно в очите на околните, въпреки че няма нищо провокативно в това: визията ви е романтична, женствена и понякога дори скромна. Вашият стил често донякъде напомня на хипи стила. И ви отива! Макси рокли и дълги до пода поли ще ви стоят страхотно. Ако е възможно, избягвайте панталоните. Можете да подчертаете принадлежността си към водната стихия с помощта на подходящи елементи, детайли и щампи: жилетка, петна, наличие на мрежа (например пуловер с рядка плетка).

В тоалет с флорални или морски мотиви ще изглеждате страхотно. Същото важи и за брошка и други аксесоари в този натюрел. Подходящи за вас са синьо-зелените, морските и тюркоазени нюанси.

Четете още: С каква дума може да се опише най-добре всеки знак от зодиака