Асен Блатечки за пореден път предизвика любопитство около себе си и личния си интимен живот, след като се появи в компанията на чаровна блондинка на премиерата на филма „Южен вятър 2: Ускорение”. Това веднага породи слухове, че тайнствената дама е повече от приятелка на Блатечки и че именно тя е жената, заменила мястото на Диляна Попова в сърцето на актьора. Коя е мистериозната красавица, с която Блатечки позира така нежно на кадъра, така и не стана известно.

От последните му фотоси в социалните мрежи впечатление прави, че Асен доста се е стопил, а според информация на близки започнал изцяло здравословен начин на живот. Дори бил зарязал тютюношушенето, към което бе пристрастен години наред, и е преминал на електронни цигари.

По-рано в интервю той сподели, че е наделелял заради ролята си във филма „Останалото е пепел”. За да влезе в кожата на авторитетния българския финансист и политик от 40-те години на миналия век - Атанас Буров, и да придобие внушителен вид, му се наложило да натрупа 15 килограма. „Престанах да тренирам и въобще не внимавах за храната. После обаче се амбицирах и свалих всичко”, заяви тогава актьорът.

View post on Instagram
 

Припомняме, че преди няколко месеца „Уикенд” публикува пикантни чатове на Блатечки с младо момиче, почти връстница на дъщеря му Катерина. Не е тайна, че чаровният актьор винаги е бил ценител на красивите жени. А наскоро стана ясно, че изневяра от негова страна е станала причина за раздялата му с Диляна Попова.

От манекенката Блатечки има 7-годишен син. Връзката на актьора и синеоката красавица започна като извънбрачна авантюра, тъй като по онова време той все още бе с вече бившата си половинка Катерина Горанова, от която има 20-годишна дъщеря - Катерина.

View post on Instagram
 

Преди броени дни гордият татко се похвали със снимка на сина си, на която се вижда, че талантливото хлапе е спечелил първия си медал по джудо.

View post on Instagram
 

Четете още: Петканови се развеждат, ето кое е новото гадже на Алекс