Еха: Няма да повярвате как изглежда дъщерята на Чарли Шийн днес (снимки)

Чарли Шийн определено не се слави като най-сериозния мъж в Холивуд. Имиджът му на женкар вероятно ще си остане вечен, но истината е, че определено има с какво да се гордее в личния си живот. Освен че е била с изключително красиви известни дами, той има цели 5 деца. Но днес ще съсредоточим вниманието си върху едно от тях.

Става дума за 17-годишната красавица Сами Шийн, която е плод на любовта между Чарли и Денис Ричардс. Трябва да отбележим, че порасналото момиче определено е наследило чара на звездната си майка, макар и двете да са в критично лоши отношения днес и предизвикателния нрав на баща си.

View post on Instagram
 

Сами е истинска звезда в Инстаграм и все по-често става обект на медиен интерес, благодарение на редовните си публикации в мрежата, които издават, че красавицата води вълнуващ начин на живот. Една от последните ѝ снимки обаче предизвика фурор, тъй като на нея Сами демонстрира уникално красиво тяло по бански на плажа в Малибу. Тя е придала завършен вид на плажната си визия със стилна шапка, а по кожата ѝ определено не липсват татуси.

View post on Instagram
 

Към днешна дата г-ца Шийн не желае да вижда майка си, преустановила е ходенето на училище и живее при баща си. Самата Денис оспорва възпитателните методи на Чарли и се надява някой ден да се сдобри със Сами и двете отново да заживеят заедно.

Четете още: Глория разчувства мрежата с тази невероятно сладка снимка