Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, през март ще преоткриете себе си

Скъпи Телци, през март няма да ви липсва ентусиазъм или енергия, за да продължи напред. Твърдо сте решени да реализирате амбициите си и да постигнете целите си.

Винаги силна, двойката Юпитер-Уран ви дава аванс, за да въведете иновации в работата си и да се преоткривате на личностно ниво. Този месец ви дават възможности за по-нататъшно развитие на творческите ви планове и разширяване на целите ви, но в същото време изискват внимание и предпазливост.

Положението се подобрява и постепенно можете да коригирате ситуациите и да правите по-добри избори, тъй като мисленето ви е по-добре организирано и вече можете да приложите идеите и философията си на практика в живота си. Интензивният Марс от точката на своята екзалтация фокусира енергията си върху вашия девети слънчев дом и ви тласка да се движите решително и без задръжки около вашите идеи и да защитавате вашата философия на живота и вярванията, може би с известна интензивност и конфликтност.

Меркурий, който преминава през Водолей през първата десетдневка на месеца през вашия десети слънчев дом, активира въпроси, свързани с вашата професия и кариера, и сега започват да се появяват възможности да маневрирате по-добре, затова ще трябва да сте гъвкави и последователни във вашите планове.

Любовта може да е все още далеч, в буквален или преносен смисъл и обстоятелствата може да не ви позволяват да изразите това, което чувствате и мислите, но постепенно всичко ще започне да се нарежда. Жадувате за вълнуващи преживявания и няма да останете разочаровани. Имате възможност през март да изчакате животът ви да бъде по-щастлив, не пропускайте нито една възможност да се свържете с хората около вас, които ви карат да се усмихвате и да искате да се развивате.