Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, началото на пролетта ви радва с приятни моменти и повече пари

Скъпи Раци, през март, благодарение на Слънцето и Юпитер много мечти вече ще могат да се сбъднат. Хармонията сега е много важна за вас. Чувствате се добре, балансирани сте и в мир със себе си, така че можете да се насладите максимално на красивите и приятни страни на живота.

Възприемането на реалността до голяма степен зависи от вашето емоционално състояние, а то ще бъде понякога нестабилно. Много от вас ще бъдат силно чувствителни и ще усещат космическите влияния. През март в личните дела късметът ще е на ваша страна. Ще можете да намерите правилното ниво на взаимоотношенията във всеки аспект - интимни, емоционални, битови.

В средата на месеца ще се увеличат задълженият ви и е възможно да се наложи да работите извънредно. Това ще увеличи нервното напрежение. Конфликт с колега или дори с шефа ви ще застраши позицията ви, така че се опитайте да бъдете възможно най-дипломатични! Финансовите позиции са стабилни и има тенденция към леко повишаване.

Венера и Марс ви дават много космическа енергия и по този начин гарантират пламенни чувства и много страст в партньорството.

Планетарните влияния са такива, че изкушения и романтични приключения могат да се очакват по всяко време. Ако вече имате връзка, трябва предварително да определите кое е по-важно за вас - отношенията, които са изпитани и утвърдени във времето или новите впечатления и усещания. Лекомислието на някои от вас може да стане причина за неприятности и да им коства много.

Отдавна очаквате пролетта, така че ще посрещнете март с широка усмивка и повече оптимизъм в сърцето. Надеждите ви за по-добро непременно ще се оправдаят. Главното е да не витаете в облаците, а по-реалистично да гледате на нещата от живота.