Автор
Весела Георгиева

Сгоден ли е Ергенът Виктор Стоянов от едноименното шоу?

Виктор Стоянов - Ергенът, за чието сърце се борят дамите в едноименното ново романтичното риалити по Би Ти Ви, се оказа мъж без комплекси. Той изненадващо сподели, че преди време си е присадил коса, защото много държи на външния си вид и не би понесъл да се гледа плешив от сега до края на живота си. Забелязал, че косата му оредявала и се подложил на скъпата интервенция, пише сп.Story.

31-годишният управител на фитнес зала и модел в момента се води свободен мъж, но доскоро е имал 5-годишна връзка с кpacива фитнec инcтpyтopa на име Xpиcтиaнa Πapoвa, пише Актуално.

View post on Instagram
 

Има слухове, че двамата са заедно и днес, дори са сгодени, но крият връзката, за да може Стоянов безпроблемно да участва в шоуто, с което да добие още популярност.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Целият живот на Виктор е свързан със спорта. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА, а едва 16-годишен става част от националния отбор по академично гребане. Завоювал е много спортни титли, бил е многократен републикански шампион.

„Да си влюбен, е най-страхотното чувство на света. Дъхът ти спира. Малко е плашещо, но в същото време е невероятно. Правил съм много откачени неща в името на любовта, но да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички“, споделя Ергенът.

View post on Instagram