Автор
Весела Георгиева

Тези шест глагола ще превърнат живота ви в щастлива магия

Да бъдем позитивни. Това е разковничето към щастливия живот. И ако вярваме на поговорката „Усмихни се и светът ще ти се усмихне обратно”, трябва да бъдем по-усмихнати и отворени към света. А тези 6 магически глагола ще ни помогнат да го постигнем.

Приемайте, приемайте приемайте!

Да, знам. Има хора, които ви дразнят. Има ситуации, които ви изваждат от нерви. Но това не е повод да изпадате в депресия. Приемете реалността. И така тя вече няма да бъде фактор.



Благодарете. За всичко!


На Съдбата и Небето, на хората, които ви карат да се чувствате специални. Благодарете на шофьора, спрял, за да пресечете. На съседа, че ви е направил път. На мъжа, отстъпил ви място в автобуса. Благодарете, че ви има. И ще видите как Вселената също ще ви се отблагодари.

Давайте. От сърце!

Не бъдете алчни. Искайте по-малко, но давайте повече. Давайте нежност, прегръдки, любов, грижи, внимание. Добрата дума също е даване. Жестовете. Давайте и не чакайте отплата. Тя ще дойде в най-подходящия за вас момент.

Освободете се от лошото

Освободете се от злобата, завистта, обвиненията, от всичко негативно, което трови мислите ви. И ще видите как животът ви ще тръгне в по-добра посока. По-щастлива и по-слънчева.



Простете! И загърбете болката

Простете на всички, дори и на най-гадните. И болката ще остане в миналото.

Радвайте се на живота!

Винаги се усмихвайте на света. Правете всичко с усмивка и с музика! Животът е прекрасен. И вие сте част от него. Не е ли страхотно.