Моника Валериева показа новото си бразилско дупе? (снимка)

Изкусителната брюнетка Моника Валериева определено е от дамите, които не крият, че разчитат на пластичната хирургия, за да бъдат перфектни. Нещо повече, буквално преди минути тя показа мъжа, отговорен за всичките ѝ естетични корекции, а също така показа и най-новото му творение - новото ѝ бразилско дупе.

За всичките си интервенции Моника е пътувала до клиника в Истанбул и този път не е изключение. Тя се щракна с хирурга, на когото се доверява от цели 4 години насам и написа следното признание:

"Много благодаря , че срещнах Егемен Онур. В последните четири години, той е извършил всички интервенции на които съм се подложила! Повечето от Вас знаят, че имам BBL (Brazilian butt lift) , но не с подкожна мазнина а с така нареченията aqua gel! Гръдните ми импланти са също поставени при него! Но този път, се подложих на доста дълга и сериозна продцедура! Това е снимката ни от днес , когато си тръгвам! Искам от цялото си сърце да благодаря на Егемен Онур и целият му екип за грижите , за невероятната работа (когато се възстановя напълно ще Ви покажа и разкажа, за всичко), благодаря на Егемен Онур , че преди всичко е останал човек и ми помогна във всичко и с всичко, включително и с моите ментални състояния! Искам да подчертая, че това е изцяло моя инициатива , не е с цел реклама! За мен е чест да бъда пациент 4-ри поредни години на този човек! И той го заслужава."

Четете още: Емилия се връща на сцената 3 месеца, след като роди