Автор
Ева Григорова

Ето коя е дамата, която получи от Ергена розата с различен цвят

Само една дама получи роза с различен цвят в първия епизод на “Ергенът”. Щастливката е 34-годишната Деница Дишкова, а избора си Виктор обясни с думите: “Деница е много специална жена. Начинът, по който говори, движенията ѝ, усмивката ѝ... Разговорът с нея е много лек и приятен“.

Така наречената “Роза от пръв поглед” се връчва на жената, която оставя най-хубаво първо впечатление у Ергена.

View post on Instagram
 

Жестът, разбира се, развълнува Деница, която работи в АЕЦ Козлодуй. Там тя ръководи извеждането от експлоатация на първи, втори, трети и четвърти блок. Уау, бихме казали ние!

Във визитката си русокосата участничка споделя, че преди няколко години е решила да смени градския пейзаж с живот на село и се чувства много добре от това свое решение.

View post on Instagram
 

“Създадох така желания комфорт и уют. Вложих много усилия и труд, за да превърна това местенце в райско кътче. Живея сама с моя домашен любимец Арнолд“, разказва още Деница в своята видео визитка.

През последните години осъзнах, че в очите на мъжете съм някаква висока топка, която те не могат да си позволят. Тук важи лафът, че гроздето е кисело. Срещам от тяхна страна притеснения, че не могат да отговорят на стандарта, който съм създала около себе си, и по някакъв начин се чувстват непълноценни“ , коментира дамата, която получи розова роза от Ергена.

View post on Instagram