Автор
Ева Григорова

12 часа ужасен побой... Kакво се случи с Денди?

Колоритният столичен бохем Любомир Милчев - Денди е бил малтретиран в продължение на 12 часа, сочат свидетелски показания. Насилието над него е продължило от 14.00 ч в четвъртък до 2.00 ч през нощта в петък. Припомняме, че Денди бе открит в дома си в безпомощно състояние след наесен брутален побой. В момента той е в болница и се намира в медикаментозна кома.
Извършен е оглед на местопрестъплението, иззети са доказателства, а извършителите се издирват.

Разследващите ще прегледат и записи от центъра на София, за да проверят дали някоя камера не е запечатала жестокото нападение срещу Денди.

По първоначална информация известният бохем е успял въпреки нараняванията по главата да стигне до дома си, където е припаднал. Към 2 през нощта срещу петък той е бил открит от съквартиранта си със счупен череп.

Мистерията допълнително се заплете и покрай новината, че е изчезнало и кученцето Хини, с което Денди никога не се разделяше.
Зов за помощ в социалните мрежи отправи приятелката на Милчев Касиел Ноа Ашер. “Търси се! Гр. София-централна част! Моля който има информация да ми пише на ЛС. Помогнете да си приберем Хини! Това е кученцето на Денди, което му е много скъпо!", написа актрисата.