Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, през март ще бъдете неотразими и специални!

Скъпи Водолеи, през март свежият пролетен въздух ще раздвижи душата ви и ще копнеете за нови приключения. Това е добро време за вътрешно възстановяване, личностно и духовно развитие. Декорът и действащите лица се променят, но за щастие чувството ви за адаптация ви позволява лесно да намерите своето място.

Очаква се по-сериозен подход от вас, постоянство и продуктивност в първите дни на месеца. Ще трябва да се примирите с факта, че някои неща изискват време и корекция и че дързостта не винаги е тази, която носи правилното решение или резултат. Ще изпитате незначително объркване, свързано с трета страна. Преди всичко бъдете добър наблюдател и съветник. Вашата личност е изключително стабилна, обичате да упражнявате волята си и обикновено упорствате, дори когато другите се отчайват. С помощта на интензивната си интуиция и психически способности знаете как да пренесете идеите си в реалността. Вселената иска да отвори вратите си за вас точно сега, но трябва да помните, че упоритата работа, планирането и ангажираността са единствените сигурни начини да постигнете целите си.

Новолунието в Риби на 2 март и Слънцето, което транзитира в същия знак до 20 март ще повлияят положително на вашия втори дом върху личните ви ресурси. Времето ще бъде добро да откриване на възможности и намиране на себе си и смисъла на нещата. В сферата на емоциите ще действате с чувство на любов и състрадание. Не се виждат сериозни проблеми, но ще е необходимо да следвате инстинктите си.

Венера ще влезе във вашия знак на 6-то число и ще ви даде онази харизма, която ви прави толкова специални. Ще бъдете неотразими и ще оказвате голямо влияние върху околните. Теоретично можете да искате всичко от тях и те ще направят всичко възможно да изпълнят вашите желания! Времето за любов ще бъде много благоприятно.