Разголена и увита само в украинското знаме, Андреа отново разбуни духовете. Певицата изрази подкрепата си за Украйна пo нестандартен начин и отнесе сериозни критики.

За да се защити и да защити каузата, зад която застава, Андреа призна: „Обвиняват ме в емоционално изявление, което направих в подкрепа на хора, които измират. Направих го, за да ме замерите с някоя снежна топка в лицето. Направих го, защото имам позиция!“.

View post on Instagram
 

Освен със снимки Андреа иска да подкрепи Украйна и бягащите от войната и по друг начин. Според нея е редно звездите на попфолка да се обединят и да направят концерт, какъвто само те могат. Събраните средства Андреа иска да бъдат дарени за бежанците, пише „България Днес“.

„Призовавам всички мои колеги да направим концерт заедно. Има хиляди хора, оставени без домове, без храна. Знам, че сега всеки иска да изкара новия си фолкклип и да има участия и в това няма нищо лошо. Иска ми се ние като гилдия, която дълги години беше плюта и дискриминирана заради музиката ни, да покажем съпричастност, да покажем, че не сме просто фолкизпълнители. Ние сме хора с позиция и най-вече с човешки сърца“, обръща се Андреа към своите колеги.

View post on Instagram
 

Четете още: Нострадамус предсказал сблъсъка между Русия и Украйна и какви ще бъдат последствията