Автор
Христина Кирилова

Ваня Червенкова отправи най-трогващото послание за 8-и март

Днес е най-специалният ден в годината за всяка от нас. Денят, в който сме по-горди от всякога, че сме се родили жени. Денят, в който благодарим на майките, сестрите си и бабите си за това, че са до нас и че са ни дали най-ценните женски уроци в живота. По този повод в мрежата заваляха поздравления по случай 8-и март от много български звезди, като може би най-трогателното, на което попаднахме, бе на бизнесдамата Ваня Червенкова, която обедини българките, рускините и украинките в колаж и написа на трите езика "Ние сме просто ЖЕНИ!".

Следващата публикация, която определено успя да ни впечатли, бе на Къци Вапцаров, който поздрави дамите със следните думи:

"Сега ще ви кажа нещо за жените.. жената е най-необяснимото и най-мистериозното същество на Земята.. жената е отделна планета... същество, в което може да посееш семка и да стане цял човек... същество което може да те вдъхнови да летиш, както и може да те приземи забил нос в калта... Жената може да бъде изследвана цял живот и пак няма да я разбереш, на жената можеш да подариш целия свят, а тя с лекота да ти каже: Изобщо не съм ти го искала! Жената може да ти потърси сметка защо не си направил нещо, което до вчера тя е твърдяла и заявявала, че изобщо не трябва да правиш. Жената може да мисли едно в понеделник и точно обратното в сряда. Жената е същество което може да те обвини точно теб, за всичките си неуспехи в живота, защото като се замислите няма кой друг да е виновен, нали... жената може да бъде най-милата и нежната и може да бъде най-опасната и злата. Нейната най-голяма сила е в нейната слабост! Жената може да покори и най-силните и независими мъже, стига да владее женското... Жената можеш цял живот да я изучаваш и винаги ще останеш изненадан... Което е най-големият неин чар и плюс!
С две думи без жени животът ще е скучен и безсмислен! За жената мога да говоря още дълго, но не искам да ставам досаден.. всеки от нас знае за какво става дума.
Честит празник жени, знам че голяма част от вас адски ще се подразнят, че някой им го честити...".

Илиана Раева пък получи прекрасна изненада от любимия си Наско Сираков. Тя сподели в мрежата снимка, на която виждаме как гордо държи синя роза, която е специалната изненада на столичния гранд Левски, чийто собственик е Сираков.

View post on Instagram
 

Празнично се чувства днес и Преслава, която е успешна жена и щастлива майка. Ето как тя поздрави всички дами:

View post on Instagram
 

"Честит 8-ми март! Днес е нашият ден!
На 8-ми март законът разпорежда:
Жената не бива да подрежда!
На този ден нищичко да не пипва, чисти и мие.
С малко време за себе си да се сдобие.
Да бъде глезена по много и
да получава всичко наготово!
Бъдете това, което искате!
Постигайте това, за което се борите!
Весел и усмихнат празник, мили дами!"

Към празничното настроение се присъедини и фолкдивата Емилия, която съвсем наскоро стана майка за трети път. Тя сподели селфи, на което е без капка грим и изглежда безупречно, а към него добави следните думи:

View post on Instagram
 

"Всяка истинска жена притежава сила,красота и вдъхновение. Използвайте ги……Честит празник, мила мами и мили дами!!!"

Специално обръщение към майка си направи Джулиана Гани, като сподели обща снимка с нея на стори:

"Честит празник мили дами! Честит празник мамо! В този хубав ден искам да пожелая на всички жени да бъдат все така вдъхновяващи, обичани и обичащи! Денят ми започна с прекрасни изненади и цветя, за което благодаря! А сега искам да споделя с вас любимата ми притча за за сътворението на жената!

View post on Instagram
 

Когато Бог създал жената..

“Тя е любимото ми творение.
В нея има сила, на която ще се възхищават всички хора на земята. Тя ще може да се смее, когато й се плаче. Ще се усмихва, когато й е тежко. И ще бъде способна да помага на другите, когато тя самата се нуждае от помощ… А само един неин поглед ще прави това, което не е по силите на никой друг…Но има нещо, с което не мога да се справя. Нещо, което зависи от нея и ако тя не успее да поправи, може да провали целия й живот. Това е, че тя не знае собствената си цена.”, написа благодарната на майка си Симона Загорова, която също празнува не само като жена, но и като дама, която е дала живот.

За деня на жената и майката бе поздравена и фолкдивата Лияна от дъщеря си Дениз:

Вдъхновяващ поздрав към всички дами отправи и попдивата Михаела Филева със следните думи:

Четете още: Олена Зеленска: Покажете как Путин избива децата на Украйна (видео)